Збільшилася кількість травмованих, внаслідок ДТП автобуса з автоцистернами на Львівщині

Слідчі відкрили кримінальне провадження

Нагадаємо, що вчора, 17 серпня, о 12:40 год., на автодорозі «Київ–Чоп», у селі Нагірне, Стрийського району, зіткнулись два вантажних автомобіля «Вольво» з напівпричепами-автоцистернами та пасажирський автобус «Мерседес».

Як повідомляє Головне управління Національної поліції у Львівській області, зіткнулись пасажирський автобус «Мерседес» міжнародного сполучення, яким керував 41-річний мешканець Івано-Франківської області, та два вантажних автомобіля «Вольво» з напівпричепами-автоцистернами, під керуванням мешканців Вінничини, віком 41 та 43 роки.

Внаслідок зіткнення один з пасажирів автобуса, 58-річний мешканець міста Калуш, Івано-Франківської області, від отриманих травм, помер на місці події. Ще семеро пасажирів автобуса — мешканці різних регіонів України, віком від 18 до 52 років, отримали тілесні ушкодження та були доставлені у медичний заклад. Також у лікарню з травмами був доправлений водій одного з бензовозів.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на термін від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до трьох років або без такого.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці з’ясовують обставини події.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також