Автомобільну дорогу, що веде до Поморянського замку, завершують ремонтувати (фото)

Автомобільну дорогу, що веде до Поморянського замку, завершують ремонтувати (фото)

До кінця тижня дорожники завершать укладати асфальт на автомобільній дорозі «Перемишляни–Чемеринці–Плугів». Про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА.

«Ця дорога є стратегічно важливою, бо веде до Поморянського замку — визначної пам’ятки ХVI століття. Дорогу ремонтують на двох ділянках. Від села Виписки до Чемеринців проклали понад 8 кілометрів асфальтобетонного покриття. Дорожники облаштовуватимуть розмітку та узбіччя. Інша ділянка — від Чемеринців до села Дунаїв. Тут влаштували 5 кілометрів вирівнюючого шару та приступили до укладання асфальту», — наголосив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

На ремонт цієї дороги виділили 90 мільйонів гривень. Роботи проводить підрядна організація “Шляховик-Т”.



Фото: Львівська ОДА

До слова, нині працівники дорожнього департаменту спільно з координатором ініціативи COST у Львівській області Мирославом Сімкою провели нагляд за виконанням робіт на цій дорозі. Їх висновки — роботи проводять відповідно до всіх технічних параметрів та норм.

«Ми постійно акцентуємо увагу підрядникам на якості проведених робіт, бо від цього залежить безпека водіїв та пасажирів, а також також термін експлуатації покриття», — додав Юрій Бучко.

Зазначимо, впродовж року на Львівщині відремонтували понад 450 кілометрів доріг.