Блокбастер по львівськи: водій автомобіля "Ланос" влаштував втечу із місця ДТП з дівчиною на капоті (ФОТО/ВІДЕО)

Блокбастер по львівськи: водій автомобіля "Ланос" влаштував втечу із місця ДТП з дівчиною на капоті (ФОТО/ВІДЕО)

Про інцидент повідомив Варті 1 очевидець події Роберт Вовчук.


«Легковий автомобіль Хонда зупинилась на пішохідному переході, ззаду його »догнав« Ланос. Дівчина, водій Хонди, вийшла з автомобіля, щоб подивитись, що трапилось. В цей час водій Ланоса не довго думаючи починає газувати, бере дівчину на капот і везе її так 100 м, потім скидає. Очевидці події блокують »гонщика«, він проривається, їде ще 200 м і геніальне творіння українського виробника (я про Ланос) -глохне, всім на радість!», йдеться у повідомленні. 


Постраждала у ДТП жінка дякує усім людям, завдяки яким вона залишилась живою, та стверджує що працівники поліції, що прибули на місце події, поводили себе не коректно.


«Я, як безпосередній учасник цієї пригоди, яка побувала на капоті скаженого ланоса, від себе хочу додати: дякую всім небайдужим, які допомогли затримати цю особу, але склалося враження, що по приїзду поліції справа почала набувати не очікуваний поворот, а саме: працівники поліції, що прибули на місце події, почали приховувати від нас дані в якому стані перебував водій Ланоса, чи повезли його на експертизу, в якому райвіддлілку він перебуває, чи можливо особа вже вдома, або далі поїхав на свому авто?», йдеться у повідомлення.


Як повідомили Варті 1 у патрульній поліції Львова, водій автомобіля перебував у стані алкогольного сп'яніння та керував транспортним засобом без посвідчення водія. 


За попередньою інформацією, стан здоров'я постраждалої погіршився, зараз вона у лікарні. Більше деталей згодом.


фото, відео Варта 1


[video width=«224» height=«400» mp4=«https://varta1.com.ua/wp-content/uploads/2018/02/28361525_796324227219725_4071736637078372352_n.mp4»][/video]