В розвідці оприлюднили цікаві факти про родича глави Офісу президента Андрія Єрмака

Він його здивував

В розвідці оприлюднили цікаві факти про родича глави Офісу президента Андрія Єрмака

Очільник української розвідки Кирило Буданов оприлюднив цікаві подробиці про брата керівника Офісу президента України. Про це начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов розповів в інтерв’ю «Українській правді».

Багато хто в Україні каже, що родичі політиків та чиновників не йдуть на війну, однак молодший брат керівника Офісу президента України Андрія Єрмака Денис довів протилежне.

У перші дні повномасштабної війни 2022 року у складі снайперської бригади він боронив Київ.

За словами Буданова побачити цю людину було вкрай несподівано.

"Пам’ятаєте Дениса Єрмака, якого всі наші ЗМІ «покривали»? Я бачив його в перші ж дні оборони Києва. На Ірпені працював. Я коли його побачив, був дуже здивований. Знаючи, хто він… і тут, людина працює. Про це ж ніхто ніколи не згадає ", — сказав він.

Раніше, 19 березня 2022 року Андрій Єрмак опублікував на своїй сторінці в Instagram фото свого брата та розповів про те, що той перебуває на передовій та захищає Україну.

«Денис пішов добровольцем у батальйон тероборони. Він не сумнівається в Україні, в армії та у нашій перемозі. І не займається »війною у Facebook«, як роблять це тилові, диванні експерти, які критикують владу, армію і »багато знають про все«, сидячи за кордоном. Денис, як і я, як і вся команда Президента Зеленського, як і мільйони українців, бачить своє майбутнє в незалежній Україні. Для мене мій брат, а також кожен герой, який сьогодні б‘ється за Україну на фронті, на дипломатичній арені, в інформаційному просторі — це приклад справжніх патріотів. Людей з сильним духом та європейською ментальністю», — написав він.

Читайте також: Україна обговорить зі США спільне виробництво зброї, зокрема ППО

До речі, у коментарях під постом багато користувачів висловили братові Андрія  Єрмака велику подяку за його позицію та бажання захищати свою Батьківщину.

розвідкаКирило БудановАндрій ЄрмакДенис Єрмакінтерв'ю Буданова