Будівництво Палацу спорту на Сихові обійдеться у 685 млн гривень

Будівництво Палацу спорту на Сихові обійдеться у 685 млн гривень

Вартість будівництва Палацу спорту на Сихові знизили з майже мільярда до 685 млн гривень. Про це, під час чергового пленарного засідання, повідомив депутат ЛМР Роман Іванців. Про це пише видання "Твоє місто".

«Станом на вчора, ми завершили коригування вартості будівництва Палацу спорту. Вартість проекту становить 685 млн гривень. Це дозволяє реалізувати цей проект впродовж трьох років», — сказав Роман Іванців.

У лютому місто повернуло до держбюджету субвенцію 54 млн гривень, яку торік виділили на будівництво, оскільки ЛКП «Палац ігрових видів спорту» скасувало перший тендер, через його завищену ціну. Втім, у міськраді сподіваються, що ці гроші повернуть після того, як оголосять новий тендер. Здешевити весь проект планують завдяки альтернативним матеріалам будівництва.

Нагадаємо, наприкінці жовтня 2017 року, у Львові затвердили проект будівництва спорткомлексу на проспекті Червоної Калини. Переможцями конкурсу стали архітектори з Творчої архітектурної майстерні «Кудін». У березні 2018-го виконком міської ради погодив містобудівні умови для будівництва і перейменував спорткомплекс на Палац спорту.

На початку жовтня минулого року у Львові створили ЛКП «Палац ігрових видів спорту», яке стане замовником будівництва, а пізніше виділили земельну ділянку під спорткомплекс площею 1,87 га. На проектну документацію передбачили близько 16 млн гривень.