Дитина падала: на Одещині люди напоїли алкоголем маленьких дітей

Постраждали 9 та 5-річні хлопчики

Дитина падала: на Одещині люди напоїли алкоголем маленьких дітей

На Одещині двох малолітніх мешканців Подільщини доправили до медзакладів у важкому стані. Про це повідомляє Подільське районне управління поліції Одеської області. 

9-річного хлопчика з селища Окни, виявили перехожі на порозі адмінбудівлі. Його пригостив горілкою 18-річний місцевий мешканець.

5-річного хлопчика з Балтської громади напоїв домашнім вином сусід, бо йому було весело спостерігати, як нетвереза дитина під час ходьби падала. Крім алкогольного отруєння, хлопчик отримав забиття кінцівок і тулуба.

Дітям надана медична допомога, зараз загрози їхньому здоров’ю немає.

«На громадян, які довели неповнолітніх до стану сп’яніння, складені адміністративні протоколи за статтею 180 КУпАП. Мати хлопчика з Окон, яка замість того, щоб стежити за дитиною, спала нетверезою у будинку, притягнута до відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків. Сім’я другого малюка раніше у поле зору поліцейських не потрапляла. З батьками проводитимуться профілактичні заходи соціальними службами та правоохоронцями», — повідомила начальниця сектору ювенальної превенції Подільського районного управління поліції Катерина Нігрецкул.

Нагадаємо, на Львівщині батьки відсудили компенсацію за загибель п’яного сина, який лежав на колії.

алкогольНовини УкраїниОдесановини ОдесиОдещинап'яні дітиу стані алкогольного сп'яніння