До Львова приїде відомий дитячий пластичний хірург із Туреччини

Хакан Агір вже втретє приїжджає до Львова для безкоштовних консультацій та операцій

До Львова приїде відомий дитячий пластичний хірург із Туреччини

Із 25 до 30 липня у Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі консультуватиме відомий пластичний дитячий хірург із Туреччини, професор Хакан Агір. 

Про це повідомив у «Facebook» Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр.

Як повідомили у лікарні, упродовж тижня дитячий пластичний хірург турецької клініки «Аджібадем» Хакан Агір, разом із хірургами Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру, проведуть безкоштовні консультації та операції для пацієнтів із вродженими дитячими вадами обличчя і тіла, післяопіковими рубцями та посттравматичними наслідками.

«Наш друг Хакан Агір уже не вперше приїжджає до Львова — минулого року за п’ять днів його візиту ми провели понад 15 безкоштовних операцій дітям із різних куточків України. Цього разу ми плануємо допомогти не лише маленьким пацієнтам, але й дорослим, які звернуться по допомогу», — повідомив завідувач кафедри дитячої хірургії Львівського національного медуніверситету імені Данила Галицького, дитячий хірург Центру Андрій Кузик.

Лікарі прийматимуть лише за попереднім записом. Записатися на прийом можна за онлайн-формою.

Хакан Агір — професор пластичної, реконструктивної та естетичної хірургії, доктор медичних наук. Уже двічі він приїжджав до Львова, де проводив безкоштовні консультації та пластичні операції для дітей.

ЛьвівУкраїнавізит турецького пластичного хірургаХакан Агірбезкоштовна консультаціябезкоштовне оперуванняонлайн запис