ДТП на Закарпатті: 24-річний водій загинув (ФОТО)

ДТП на Закарпатті: 24-річний водій загинув (ФОТО)

Вчора, 31 березня, на Закарпатті сталася дорожньо-транспортна пригода з  фатальними наслідками. Про це інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.


О 12.35 год. в поліцію Ужгородського району надійшло повідомлення про автопригоду поблизу села Ратівці.


Прибувши на місце події, поліція встановила, що винуватцем дорожньої трагедії був 24-річний ужгородець, який керував автомобілем марки «Volkswagen Gоlf» іноземної реєстрації. 

Рухаючись автодорогою Київ-Чоп, перед поворотом на село Ратівці, неподалік автобусної зупинки молодий водій пішов на обгін кількох попутних машин. Не розрахувавши безпечну відстань, він допустив на швидкості зіткнення з попутнім автомобілем марки «Тоyоtа Camry», який саме розпочав маневр повороту ліворуч. За кермом «Тойоти» перебувала жителька Ужгорода.


Після зіткнення двох авто «Volkswagen Gоlf» злетів із траси в кювет, де зіштовхнувся з деревом. Внаслідок зіткнення водій помер від отриманих травм на місці пригоди, а його пасажир - в кареті «швидкої».



Поліція розпочала за даним фактом кримінальне провадження за ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб).