Дві пожежі поспіль у м. Дніпро (фото, відео)

Дві пожежі поспіль у м. Дніпро (фото, відео)

У Дніпрі, дві ночі підряд, палали підприємства. Так, у суботу, 8 вересня, о 01.31. год., на вул. Кримській у селищі міського типу Слобожанське, виникла пожежа на території приватного підприємства з виробництва дерев’яної тари. Про це, з посиланням на прес-службу ДСНС України у Дніпровській області, інформує видання 056.ua.

«Згоріли дерев’яні піддони на відкритій території підприємства, площею 1000 кв. м», — йдеться у повідомленні.

Також, пожежа знищила одноповерховий будинок та причеп вантажівки. 

О 03.06. год. пожежу локалізували, а о 04.51 год. повністю ліквідували.

Причину загорання з’ясовують правоохоронці.



Друга пожежа трапилася сьогодні, 9 вересня. О 04:15 год. до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння на території автотранспортного підприємства, що на вул. Орловській, у Чечелівському районі міста. Про перебіг заходів з ліквідації полум’я сповіщає пес-служба ДСНС області.

За вказаною адресою направлено чергові відділення 1, 2, 3, 4 та 5 державних пожежно-рятувальних частин 8 державного пожежно-рятувального загону, а також, відділення частини спеціальної пожежної техніки загону технічної служби Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Прибувши на місце, рятувальники з’ясували, що пожежа виникла біля першого автомобільного боксу, які розташовані у одноповерховій будівлі на території підприємства.

Вогнем знищено 300 одиниць пластикових ємностей для транспортування рідких та сипучих вантажів («Єврокуби») площею 250 кв. м, пошкоджено будівельні конструкції боксу площею 350 кв. м, а також, три вантажні автомобілі DAF та причеп, що знаходились всередині гаражного боксу. Пошкоджено й обшивку кузовів сімох ватнажних автомобілів, які знаходились біля будівлі гаражу, площею 100 кв. м.

Загальна площа пожежі склала 700 кв. м.

Пожежу локалізовано о 05:35 год. та ліквідовано о 05:57 год.

До гасіння залучено 32 людини особового складу та 8 одиниць пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Загиблих та постраждалих немає. Причину пожежі з’ясовують правоохоронні органи.



 

https://youtu.be/ZvCJliBsfIU

https://youtu.be/yfJDCLKiuAQ