Директора підприємства судитимуть за спробу підкупу прокурора

Директора підприємства судитимуть за спробу підкупу прокурора

Директора львівського підприємства судитимуть за спробу підкупу працівника міської прокуратури. Справу скеровано до суду.


 Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 512 тис. грн. Директору загрожує до 8 років позбавлення волі. Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.


2 червня у Львові затримали екс-директора ТОВ «Гарантспецбуд-Захід» Андрія Кухтицького, який намагався відкупитися в працівника львівської прокуратури від кримінальної справи. Він просив закрити кримінальне провадження, яке розпочали за фактом розкрадання бюджетних коштів під час проведення реконструкції вулиці у Львові.


«За вказану суму коштів підприємець очікував закриття кримінального провадження, розпочатого місцевою прокуратурою за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 191 КК України, а саме за фактом розкрадання бюджетних коштів під час проведення робіт із реконструкції вулиці у місті Львові, кошторисною вартістю у 44 млн грн», – йдеться у повідомленні прокуратури.