Екс-куратор «Великого будівництва»: Кирило Тимошенко став радником міністра оборони

Тепер він працює з Умєровим

Екс-куратор «Великого будівництва»: Кирило Тимошенко став радником міністра оборони

З 1 березня Кирило Тимошенко, екскоординатор “Великого будівництва”, тепер керує медіа-напрямком в одному з ключових міністерств. Про це повідомляє видання NV, яке отримало офіційне підтвердження. 

«Тимошенко Кирило Владленович обіймає посаду штатного радника Міністра оборони України, починаючи з 1 березня 2024 року, на підставі відповідного наказу про його призначення», – йдеться у відповіді на журналістський запит.

У Міноборони зазначили, що основний напрямок діяльності Тимошенка, який був звільнений у січні 2023 року, – «медіа та комунікації, координація інформаційної політики в Міністерстві оборони та підпорядкованих Міноборони структурах, а також побудова єдиного інформаційного порядку денного в Силах оборони України на час дії воєнного стану».

Кирило Тимошенко був призначений заступником голови Офісу президента України (тоді Адміністрації президента України) у травні 2019 року. У сферу його відповідальності входила інформаційна політика.

Починаючи з 2020 року Тимошенко опікувався також регіональною політикою, зокрема однією з наймасштабніших ініціатив президента Володимира Зеленського з ремонту доріг – «Велике будівництво».

Читайте також: пов'язаний з українським нардепом завод постачав зарядні станції до тимчасово окупованого Криму

У січні 2023 року він написав заяву про відставку, яку президент задовольнив.

МіноборониКирило ТимошенкоРустер Умєроврадник