"FlixBus" відкриває нові рейси через Львів у Чехію та Польщу

"FlixBus" відкриває нові рейси через Львів у Чехію та Польщу

Перевізник «FlixBus» запускає нові рейси до Варшави та Острави через Львів. Про це повідомив директор «FlixBus» в Україні, Польщі та країнах Балтії Міхал Леман, пише lowcost.ua.


З нагоди відкриття нових напрямків компанія проводить розпродаж квитків з ціною від 149 гривень, яка поширюється на усі нові зелені лінії, для подорожей у період з 4 по 18 листопада.


Квитки на нові рейси найближчим часом мають з’явитися на офіційному сайті «FlixBus», а також в мобільному додатку перевізника!



Нові напрямки «FlixBus» з України:



Початок виконання рейсів запланований на 4–5 листопада, залежно від лінії.


Лінії з Києва в Щецин та з Чернівців у Варшаву виконуватимуть перевізники-партнери, автобуси яких повністю відповідають усім “зеленим” стандартами «FlixBus»: зелена ліврея автобусів, комфортна відстань між сидіннями, безкоштовний Wi-Fi, розетки. Рейси зі Львова в Остраву викноуватиме польский перевізник «ASIK» автобусами з позначкою “in cooperation with Flixbus”, а квитки продаватимуться тільки на 15 спеціальних флікс-місць в автобусі.


У компанії зазначили, що вони продаватимуть квитки на рейси “зелених” автобусів всередині України, відтак у вас з’явиться можливість забронювати квитки з Луцька в Київ і відчути усі переваги подорожей на автобусах, які відповідають усім стаднартм «Flixbus». До слова, лінія з Києва в Щецин є найдовшою повністю зеленою лінією перевізника.