Головну інспекторку юридичного відділу Львівської митниці помітили у дорогих прикрасах та брендовому одязі

Підозрюють в незаконному збагаченні

Головну інспекторку юридичного відділу Львівської митниці помітили у дорогих прикрасах та брендовому одязі

Роксолана Флис - головний державний інспектор юридичного відділу Львівської митниц. Про це повідомляє журналіст Тарас Середич.

«Її декларація не скромна. Є нерухомість, недешеві авто і кілька десятків тисяч доларів. Ніякої іншої згадки про цей недешевий «лук» (а він, повірте, не один), немає. Що цікаво: чоловік пані Роксолани - Фліс Віталій-Іван також працює на Львівській митниці - державний інспектор ВМО №4 Митного поста Угринів. Кажуть, він також дуже любить дорогі бренди і Rolex, чого немає в його декларації», пише журналіст.

Також він конкретно називає речі та бренди куплені інспекторкою: сумочка Chanel за 4,1 тис. фунтів, кросівки Dior за 660 фунтів, сережки Van Cleef за майже 4 тис. фунтів, та підвіска Van Cleef за 1,4 тис. фунтів, шубка із соболя за 700 фунтів, туфлі Amina Muaddi - 950£, сандалі Hermes - 730£.

У декларації головної державної інспекторки юридичного відділу Львівської митниці Роксолани Фліс за 2023 рік можна знайти чимало цікавих деталей. 

Квартира площею 87.30 кв. м у Самборі, квартира у Львові площею 106.4 кв. м, ще одна квартира у Львові площею 130.7 кв. м (вказана ціна – майже 1 млн грн). Також житловий будинок у с. Холодновідка площею 127,3 кв. м (вказана ціна – 850 тис. грн). Крім цього, гараж у Львові та земельна ділянка площею 300 кв. м у с. Холодновідка.

Її чоловік володіє дорогим авто за 1,587 млн грн. Мова про BMW модель 520d (G30) 2017 року випуску. В його власності машина з 2018 року і Роксолани Фліс також має право нею кермувати. Крім цього, з літа 2023 року Роксолана Фліс має TOYOTA CAMRY 2015 року випуску, щоправда, кінцевим власником машини є Ярослава Медвідь.

 

Читайте також: В Україні буде запроваджено QR-код замість військового квитка

Чоловік інспекторки працює на митниці, проте заробляє ще менше – 72 618 грн, крім цього ще він отримав 50 074 грн за роботу Залізничному районному суді Львова. Тобто не зрозуміло, звідки кошти в подружжя на дорогий одяг та аксесуари.

ЛьвівновиниЛьвівська митницяУкраїна