Колишній зек під дією алкоголю ганяв на авто нічним Львовом: втеча, багато шуму та кілька ДТП (відео)

Колишній зек під дією алкоголю ганяв на авто нічним Львовом: втеча, багато шуму та кілька ДТП (відео)

Нетверезий водій «BMW» вчинив переполох у місті, зробивши кілька ДТП на своєму шляху — патрульні виявили втікача і затримали. Вчора вночі, близько 23 години, патрульні отримали орієнтування на автомобіль «BMW», водій якого здійснив ДТП у районі так званої Санта Барбари, на Сихові. Там, як твердить прес-служба Патрульної поліції, порушник зіштовхнувся з «Subaru», а також збив парапети та втік.

Інспектори 3 батальйону проаналізували куди міг вирушити порушник та передали орієнтування екіпажам Личаківського району. Саме там зареєстрований втікач. На перетині Пасічна–Личаківська патрульні побачили згаданий позашляховик, який їхав на великій швидкості. Він завернув на Кривчицьку дорогу. Поліцейські вирушили навздогін. Дорогою вони побачили, що «BMW» збило дорожній знак і браму, а також переляканих водіїв, які поз’їжджали на узбіччя.

За мить водій вже їхав їм на зустріч із повністю розбитим автомобілем, перед цим здійснивши зіткнення з автомобілем «Volkswagen», водій якого отримав ушкодження. Аби уникнути зіткнення, патрульні різко звернули у бік, розвернулися і продовжили наздоганяти. Через гучномовець інспектори попередили водія, що використають зброю, тож він врешті зупинився.

Його негайно витягнули з автомобіля та одразу надягли кайданки. Львів’янин мав очевидні ознаки сильного алкогольного сп’яніння. Від перевірки приладом «Драгер» як на місці, так і в медичному закладі дебошир відмовився.

Патрульні оформили на затриманого два протоколи за скоєні ДТП, два за втечу з місць ДТП та протокол за керування у нетверезому стані, а ще одну аварію оформляв слідчий, оскільки вона з потерпілими. Переслідування тривало до 5 хвилин, а від моменту першої ДТП — не більше 20 хвилин.

51-річний чоловік раніше уже відбував покарання у місцях позбавлення волі.