Козицький назвав головну умову відкриття аеропорту «Львів»

Пріоритет області - розвиток доступності туристичних об’єктів

Козицький назвав головну умову відкриття аеропорту «Львів»

Очільник Львівщини Максим Козицький повідомив, що торік від області надійшло понад 345 млн грн податків – за це він подякував бізнесу, який попри війну веде справу чесно та відкрито.

«Ключовий наш пріоритет – розвиток доступності туристичних об’єктів. Дякую першій леді Олені Зеленській, яка тримає це питання на особистому контролі і виводить його на новий рівень. Разом з командою працюємо над тим, щоб люди, які пересуваються на колісних кріслах, а також з порушеннями слуху та зору, мали доступ до всіх найпопулярніших туристичних об’єктів на Львівщині», – йдеться у повідомленні.

Другий пріоритет – зробити Львівщину привабливою для іноземних туристів та інвесторів. Для цього, додав він, має відновити роботу аеропорт «Львів», але це відбудеться лише за умови закриття неба над областю.

«Порушую це питання під час кожної зустрічі з нашими закордонними партнерами, які можуть мати вплив на таке рішення. Наголосив на цьому під час Національного туристичного саміту, який відбувається сьогодні у нашій області», – зазначив голова Львівської ОВА.

аеропортвійнаРФРосіяКозицький Максим Козицькийможливе відкриття аеропорту Львівський аеропорт