Козицький прокоментував можливе відкриття Львівського аеропорту: деталі

Якщо таке рішення ухвалять, про безпеку подбають на найвищому рівні

Козицький прокоментував можливе відкриття Львівського аеропорту: деталі

Голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький прокоментував новину про можливе відкриття Львівського аеропорту та поділився деякими деталями. Про це 8 червня очільник ОВА повідомив у Telegram

«У вівторок під час наради з Віце-прем’єр-міністром з відновлення України – міністром розвитку громад, територій та інфраструктури Олександром Кубраковим і Єврокомісаркою з питань транспорту Адіною Велян у Львівській ОВА ми обговорили низку питань, зокрема і можливість відкриття Львівського аеропорту.  Йшлося про його потенційне відкриття і про безпеку такого кроку. Ми надіємося, що таким чином ЄС допоможе нам забезпечити гуманітарний коридор, як було із зерновим. Якщо таке рішення ухвалять, про безпеку подбають на найвищому рівні», - йдеться у дописі.

Що передувало

Україна долучилась до програми Європейського Союзу «Механізм «Сполучення Європи». Вчора було озвучено можливість відкриття аеропорту у Львові.

Читайте також: Обмеження на польоти цивільної авіації в повітряному просторі України діятимуть до 2029 року

«Можливе відкриття аеропорту – одне із речей, які ми дуже чекаємо. Це питання було підняте і ми надіємося, що так, як зерновий коридор, так може бути і гуманітарний коридор, який може бути забезпечений Європейським Союзом», – зазначив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

 






новини Львова Львіввідновлення польотів Львівський аеропортвідкриття аеропорту