Літак рф випустив бомбу на окуповану територію так званої ЛНР

«ФАБ-250»

Літак рф випустив бомбу на окуповану територію так званої ЛНР

Cьогодні, 8-го січня, літак рф під час масованої атаки на Україну впустив авіабомбу «ФАБ-250» на територію окупованого Рубіжного в Луганській області. Про це повідомив так званий глава «ЛНР» Леонід Пасічник у Telegram.

Внаслідок інциденту за його словами ніхто не постраждав.«Під час виконання бойових завдань літаком повітряно-космічних сил Російської Федерації над містом Рубіжне відбулося позаштатне сходження авіаційного боєприпасу «ФАБ-250», – зазначив так званик «керівник» псевдоутворення.

За його словами, ніхто не постраждав. Однак мешканців найближчих будинків довелося оперативно евакуювати. Всім запропонували перебратися в пункт тимчасового розміщення.«Там перебуває п’ятеро людей, включаючи двох дітей. Інші вирішили розміститися в родичів і друзів», – додав він.

На місці працювали слідчо-оперативна група так званого МВС, а також представники МНС та військової комендатури «Фахівці ухвалюють рішення про знешкодження боєприпасу. Ситуацію тримаю на особистому контролі», – запевнив Леонід Пасічник.

Це вже не перший випадок, коли російські війська випускають боєприпаси та ракети по території рф або ж окупованих територій.

Так, 2-го січня вранці під час масованої ракетної атаки по Україні одна з російських ракет впала на село Петропавлівка Воронезької області рі, внаслідок чого загинули 11 людей.

війна російська армія ФАБ-250