Львів’ян просять прийти віддати останню шану Герою

Вічна пам’ять!

Львів’ян просять прийти віддати останню шану Герою

Сьогодні, 17 червня, Львів прощатиметься з Героєм Сергієм Сподаренком, який загинув у бою з російськими загарбниками. Чин похорону відбудеться в Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, поховають військовослужбовця на Личаківському кладовищі. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Львів’ян та гостей міста долучитись до церемонії прощання з Героєм та утриматися від проведення розважальних заходів та святкувань.

«Розпочнеться Чин похорону об 11:00 год у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11). Об 11:30 год відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.

Опісля похоронна процесія вирушить до Личаківського кладовища. Вона рухатиметься за маршрутом: Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11)–пл. Катедральна–пл. Ринок (міська церемонія прощання)–вул. Руська–вул. Підвальна–вул. Володимира Винниченка–пл. Соборна–вул. Пекарська–вул. Шімзерів–вул. Мечникова–Личаківський цвинтар (поле почесних поховань № 86А)», — йдеться у повідомленні.

На будівлях вздовж маршруту колони вивісять синьо-жовті прапори з жалобною стрічкою. Похорон Героя триватиме приблизно до 12:30 год.

Біографічна довідка: Сергій Сподаренко (22.11.1972–12.06.2022). Львів’янин. Закінчив Національний університет «Львівська політехніка» та Львівський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України. 

До 2015 року працював у правоохоронних органах, згодом був директором приватного підприємства. 

Звання Героя — старший лейтенант. Із початком вторгнення росії добровольцем пішов на війну. Захищав Україну від російських загарбників у лавах 125-ї окремої бригади територіальної оборони Збройних Сил України.

У Сергія Сподаренка залишилися дружина, двоє дітей та мама.

Нагадаємо, що також Львів водночас прощається з Героєм Іваном Кердманом.

Як повідомлялося раніше, в бою з російськими загарбниками загинув львів’янин Олексій Тарасьєв.

війна новини Львовазагиблі на війні