Львів’янин заплатить штраф за те, що дозволив 9-річній дівчинці керувати автомобілем

Чоловіка знайшли після того, як він оприлюднив відео з дитиною у мережі

Львів’янин заплатить штраф за те, що дозволив 9-річній дівчинці керувати автомобілем

Сихівський районний суд Львова оштрафував 32-річного мешканця Львова за те, що він дозволив своїй неповнолітній падчерці кермувати автомобілем, повідомили у Сихівському районному суді на який посилається lviv.media.

У суді зазначають, що львів’янин дозволив 9-річній дівчинці керувати автомобілем 10 березня 2024 року. Як йдеться у повідомленні — він наражав її та інших учасників дорожнього руху на небезпеку, вчинивши таким чином правопорушення. А саме невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей.

Сихівський районний суд Львова під головуванням судді Оксани Беспальок 27 травня визнав чоловіка винним та вирішив оштрафувати на 1700 гривень — максимальну суму, передбачену санкцією статті. Постанова ще може бути оскаржена.

Читайте також: у Львові патрульні знайшли чоловіка, дитина якого їхала за кермом автомобіля.

Нагадаємо, розшукувати львів’янина, який посадив за кермо дитину почали у квітні. Після того як у соцмережах поширилось відео, де 9-річна дитина власноруч керує автомобілем, в той час, як чоловік сидить поруч. “Пацани, так треба жити, щоби я сидів спокійно збоку, собака збоку сиділа і доця мене в 9 років везла додому. Оце рівень,” — коментував чоловік на відео. Того ж дня працівники поліції розшукали львів’янина.

судНовини ЛьвівНовини Українидитина за кермомнадзвичайні новиниLviv news