Львівавтодор відреагував на звернення депутата та замінив світлофори (фото)

Львівавтодор відреагував на звернення депутата та замінив світлофори (фото)

29 січня 2018 року депутат Львівської міської ради від фракції Укроп Любомир Босаневич надіслав звернення на адресу керівника ЛКП Львівавтодор Романа Познанського. У документі йшлося про необхідність заміни світлофорних об'єктів на вулиці Варшавській поблизу будинку №119. Відтак, на звернення депутата відреагували, заміну провели. Про це Любомир Босаневич повідомив на своїй сторінці у соцмережі.

За словами народного обранця, до нього під час особистого прийому громадян, звернулися мешканці Львова, які скаржилися, що пристрої оптичної сигналізації, призначені регулювати вуличний рух, мають нечітке світло, тож важко зорієнтуватися у їхній справності. Відтак, з метою зменшення ДТП та покращення якості руху, депутат Босаневич просив замінити світлофори на перехресті вулиць Варшавській-Панча, та на відрізку від вулиці Варшавської до кільця Чорновола-Липинського.

Запит депутата розглянули і задовільнили, про що свідчить сьогоднішнє повідомлення Босаневича.

ені дуже приємно, що до мого прохання прислухались і вже зараз водії та пішоходи Львова зможуть безпечно пересуватись містом! Працюємо далі, роботи ще багато))" - зазначив Любомир Босаневич.