Львівська магістраль завершує підготовку до зимової пори

Львівська магістраль завершує підготовку до зимової пори

На Львівській залізниці добігає кінця комплексна підготовка транспорту до зимового періоду. Про це повідомляє railway.lviv.ua.

Працівники  львівзалізниці виконали ремонтні роботи та перевірили дієздатність 47 котелень у підрозділах магістралі, а також відновили та налагодили 136 систем опалення приміщень та понад 60 систем вентиляції. Також  полагодили та утеплили майже 1 тис 400 дверей і вікон, відремонтували понад 11 тис кВ. м покрівель.

Додамо, співробітники привели до ладу понад 6 км теплових мереж та паропроводів, 55 км електромереж.

До того ж, в зимову пору планують скористатись з 23 снігоочищувачів та 11 спеціалізованих машин СМ-2. Також на самих коліях відремонтували  550 стрілочних переводів, обладнаних пневмообдувкою та 1002 переводи — системою електрообігріву.

Було випробувано 40 схем плавлення ожеледі на контактній мережі.
Загалом, для забезпечення стабільного процесу перевезень  ремонтні роботи пройшли 91 електровоз, 155 тепловозів, 103 секції електропоїздів та 28 дизель-поїздів.

Зауважимо, взимку на магістралі вперше прцюватимуть 1 тис 400 залізничників. Вони пройшли відповідну підготовку та навчання. Новачкам-першозимникам допомагатимуть фахівці.