Львівські лікарі врятували пацієнта після падіння з п’ятого поверху (фото)

Львівські лікарі врятували пацієнта після падіння з п’ятого поверху (фото)


Сьогодні, хіруруги швидкої медичної допомоги міста Львова повідомили про успішно проведений порятунок пацієнта після падіння з п’ятого поверху, який поступив до них у важкому стані. Про це повідомили у пресслужбі.


Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги міста Львова.


«Падіння з п’ятого поверху, перелом хребта, розрив селезінки, травма грудної клітки з розвитком пневмотораксу. У такому важкому стані пацієнта госпіталізували до нас у реанімацію. Перше, за що взялися наші медики, — це зупинка внутрішньочеревної кровотечі, тож терміново довелось провести спленектомію. Простішими словами, видалити селезінку. Після стабілізації загального стану пацієнта, зваживши всі ризики, команда нейрохірургів взялася за операцію на хребті. Була проведена корпоректомія — видалення третього хребця в поперековому відділі», — розповіди у лікарні.






У лікарні розповіли, що провели пацієнту протезування тіла хребця шляхом встановлення розпірного телескопічного кейджу — імпланту з його фіксацією за допомогою спеціальних гвинтів.


«Цей гвинт утримує один хребець над іншим на певній відстані, дозволяє зберегти опорно-рухову функцію хребта та уберегти спинний мозок від стиснення. У цілому імплант формує з сусідніми хребцями єдиний блок. Операція пройшла успішно і тепер пацієнт може розпочинати фізичну реабілітацію», — додали медики.