Львівські патрульні затримали чоловіків з викраденими речима та сокирою (фото)

Львівські патрульні затримали чоловіків з викраденими речима та сокирою (фото)

Сьогодні вночі, інспектори патрульної поліції 4 батальйону, які патрулювали на вулиці Володимира Великого, побачили двох підозрілих чоловіків, які несли великі сумки з пакунками. Коли ті побачили, що працівники поліції дивляться на них - кинули речі на землю та почали втікати. Про це інформує Патрульна поліція Львівської області.

Одного з них вдалося наздогнати. Патрульні повернулися з ним до сумок, в яких лежали різні господарські товари, настільні ігри, канцелярія. Все було з цінниками. Також в сумці була сокира. Пояснити походження цих речей чоловік не зміг. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Поки патрульні охороняли місце події, вони побачили неподалік чоловіка, який спостерігав за ними здалека.

Коли інспектори почали до нього наближатися - він побіг. Патрульні передали через рацію опис особи та вже на вулиці Бойчука його зупинив ще один екіпаж. Згодом інспектори виявили місце, звідки ймовірно викрали ці речі. 35-річного та 28-річного чоловіків доставили до Франківського відділу поліції для встановлення всіх обставин справи.