Львівські патрульні затримали злочинців, які вночі на Личаківській пограбували чоловіка (фото)

Львівські патрульні затримали злочинців, які вночі на Личаківській пограбували чоловіка (фото)

Вчора, 30 січня, близько 22:00 год, надійшов виклик на лінію «102» про те, що у Львові, на вулиці Личаківській, пограбували чоловіка. Про це повідомили в пресслужбі патрульної поліції Львівської області.


Пограбування сталося в районі Винниківського ринку. Зі слів потерпілого, невідомий наніс йому тілесні ушкодження і заволодів його телефоном. Сума збитків — 14 тисяч гривень. Потерпілий описав двох ймовірних зловмисників.





Патрульні четвертого батальйону обстежили такі вулиці: Личаківську, Чехова, Винниченка, Лисенка, Заньковецької, Парфановичів, Солодову, Піскову, Вишинського та прилеглі до них вулички. Однак безрезультатно.





Місце розташування телефону показувало там, де заявник востаннє підключався до інтернету. Орієнтування на зловмисників передали усім екіпажам. Схожих осіб патрульні побачили на вулиці Городоцькій в районі трамвайного депо. Під час поверхневої перевірки в одного з них знайшли чохол від телефону, який описав потерпілий.


Чоловіків, 20 та 22 років, супроводили у Львівське районне управління поліції. Згодом, потерпілий упізнав їх.




Після проведення першочергових слідчих дій 22-річного мешканця Рівненської області затримали. Зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому загрожує відповідальність за грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого.





Згідно зі статтею, злочинцеві загрожує позбавлення волі на термін від 4 до 6 років.



Фото: Патрульна поліція Львівської області