Львівський каратист претендує на звання найкращого спортсмена 2019 року за версією IWGA

Львівський каратист претендує на звання найкращого спортсмена 2019 року за версією IWGA

Львівського каратиста Станіслава Горуну номінували на звання найкращого спортсмена 2019 року. Проголосувати за єдиного номінанта від України можна до 30 січня.

Про це повідомляє відділення НОКу у Львівській області.

Серед 25-ти претендентів із різних країн Станіслав Горуна — єдиний українець. Він представляє карате в номінації «Спортсмен 2019 року» за версією Міжнародної асоціації Всесвітніх ігор (IWGA). Переможця буде обрано шляхом відкритого голосування уболівальників.

Зазначається, що Всесвітня федерація карате (WKF) звернула увагу на досягнення Горуни в 2019 році і висунула спортсмена на звання найкращого за версією IWGA. Торік Станіслав ставав бронзовим призером чемпіонату Європи, завоював дві бронзи етапів Прем’єр-ліги, а також здобув золото Прем’єр-ліги в Марокко і Серії А в Чилі. Утім, найважливішим досягненням стала його перемога на ІІ Європейських іграх у Мінську.

Проголосувати за каратиста можна до 30 січня один раз на добу за посиланням. Зверніть увагу, що свій голос треба віддати ще за будь-якого іншого номінованого спортсмена (без другого голосу перший не враховують).