Львівський лікар віддав свій "медичний Оскар" на потреби онкохворих дітей

Львівський лікар віддав свій "медичний Оскар" на потреби онкохворих дітей

Львівський лікар Андрій Голод пожертвував 10 тисяч гривень для онкохворих діток. Зробив він це у рамках благодійної акції від Українського лікарського товариства у Львові. Про це інформує Еспресо.Захід.


У серпні 2020 року фельдшер бригади екстреної медичної швидкої допомоги Андрій Голод отримав орден святого Пантелеймона у номінації «Найкращий медичний працівник». Це щорічний так званий «медичний Оскар» від Українського лікарського товариства у Києві. Разом з орденом львівському медику вручили грошову винагороду — 10 тисяч гривень, які він нещодавно передав на потреби онкохворих дітей з Чорнобильської лікарні.


«Я не хотів, щоб цей мій крок афішували. Сам здивувався, коли сьогодні зранку прочитав про це у »Facebook«. Якось так жив завжди, що намагаюся з кожної зарплати віддавати певну суму на щось добре. А тут трапилася така нагода — виявляється, до ордену святого Пантелеймона йде грошова нагорода, ще й немала. Я собі тоді просто подумав, що я без цих грошей можу обійтися... Тому й вирішив віддати ці гроші комусь із хворих дітей», — розповів Андрій Голод у коментарі Еспресо.Захід.