"Люди мистецтва": СБУ оприлюднила цікаве відео, головну роль у якому зіграло керівництво арт-центру "Супутник"

"Люди мистецтва": СБУ оприлюднила цікаве відео, головну роль у якому зіграло керівництво арт-центру "Супутник"

Як повідомлялося раніше, 5 квітня у Львові Службою безбеки було проведено  слідчі дії на території культурно-мистецького центру «Супутник», що на вул. Повітряній, 20. Співробітники СБУ затримали керівника арт-центру Олександра Агашкова та його заступника Михайла Севрука. Їх звинувачують у вимаганні хабара розміром 10 тис. грн.


Однак ті, хто знайомі з Агашковим і його діяльністю, переконані: його підставили. Ймовірно, через активну позицію та багаторічну боротьбу з власником МАФа, який встановлений біля «Супутника». Про це заявляли, зокрема, міські депутати та громадські діячі, заступник міського голови Львова Андрій Москаленко й народна депутатка Ірина Подоляк.


Проте сьогодні, 18 квітня,  речник СБУ Львівщини Олег Александров на своїй сторінці у facebook оприлюднив відео, яке на думку автора публікації, знімає усі питання з приводу хабарництва Олександра Агашкова.


"Дуже цікаве відео, що знімає усі питання з приводу хабарництва Олександра Агашкова. 

Особливо, окрім ненормативної лексики, доставляє його реакція на наркотики та алкоголь у мистецькому центрі", йдеться у повідомленні Олега Александрова