Щойно подали документи на розпис: молода пара українців трагічно загинули у ДТП в Португалії (фото)

Щойно подали документи на розпис: молода пара українців трагічно загинули у ДТП в Португалії (фото)

Трагічна аварія трапилася у Португалії. У аварії загинули молоді хлопець та дівчина, громадяни України. Родичі загиблих просять допомогти перевезти тіла на батьківщину. Про це пише ІА АСС.

У четвер, 18 березня, у трагічній ДТП в Португалії загинув 22-річний чернівчанин та його наречена. Виданню про це розповіли родичі загиблих.

Попередньо відомо, що автомобілі їхали в різних напрямках, але водій одного з них не впорався з керуванням. Коли на місце аварії приїхали рятувальники, двоє молодих українців були вже без свідомості. Хлопець та дівчина були затиснені у кузові автомобіля. Пожежникам довелося витягувати їх спеціальними засобами, щоб можна було розпочати реанімацію, але, на жаль, врятувати людей не вдалося. Причини аварії встановить поліція, — йдеться у дописі.

За день до дорожньо-транспортної пригоди подали документи на розпис.  Журналістам стало відомо, що 22 річний чернівчанин довгий час жив за кордоном з батьками в Португалії.

Його нареченій було 18 років. 17 березня пара подала документи на розпис. У день трагедії, 18 березня, загиблий взяв вихідний і хотів провести час разом з нареченою.

Особи загиблих українців встановили за прізвищем на чеках з супермаркета.