На благодійному аукціоні з нагоди 30-річчя SoftServe зібрали понад 5 млн грн на потреби львівської 125 бригади ТРО ЗСУ

На благодійному аукціоні з нагоди 30-річчя SoftServe зібрали понад 5 млн грн на потреби львівської 125 бригади ТРО ЗСУ

У вівторок, 11 липня SoftServe провів благодійний вечір з нагоди 30-річчя компанії, що офіційно настане цієї п’ятниці.

На події зібралися лідери, партнери та друзі компанії. Центральною подією заходу став аукціон на підтримку ЗСУ.

Співзасновники компанії SoftServe разом з командиром 125 окремої бригади територіальної оборони ЗСУ Артуром Горбенком та координатором Центру підтримки 125 бригади Ростиславом Тістиком організували вищезгаданий благодійний аукціон з понад чотирма десятками лотів.

Усі зібрані кошти - а це рекордні 5 млн 388 тис грн - будуть скеровані на потреби 125 ОБр ТрО.

Співзасновник та член Ради директорів SoftServe Тарас Кицмей про ідею створення спільного проєкту на підтримку 125-ї бригади:

«Пам’ятаю зателефонував мені давній друг компанії SoftServe - Ростислав Тістик (ред. Координатор Центру підтримки 125-Ї бригади) та запропонував зустрітись з командиром нашої львівської бригади, Генерал-лейтенантом Артуром Горбенком щоб обговорити як і чим ми можемо допомогти захисникам. В результаті нашої розмови виникла ідея зібрати лідерів і друзів компанії з нагоди ювілею компанії, і спільно зібрати кошти на допомогу 125-їй бригаді.»

Загалом на аукціоні було представлено 45 лотів, серед яких військові артефакти, спортивні сувеніри за підписом відомих українських спортсменів, а також численні вироби мистецтва.

Родзинкою аукціону стали артефакти, підписані відомими громадськими та політичними діячами України.

Найдорожчими лотами стали:

Окрім аукціону, гості мали змогу зробити благодійний внесок на потреби 125 бригади, придбавши благодійні сертифікати. Завдяки цьому додатково зібрали 253 тис 618 грн донатів.

Ростислав Тістик, Координатор Центру підтримки 125-Ї бригади ТРО ЗСУ, підсумовуючи результати аукціону:

«Дорогий SoftServe, дорогі гості заходу та друзі компанії, шановні підприємці та великі патріоти, я безмежно вдячний за вашу допомогу! За цю можливість, за світлість та відкритість до співпраці. Для мене, компанія SoftServe - приклад! Приклад не лише у передових інноваціях, розвитку та популяризації України на світовій арені, а приклад великого патріотизму та соціальної відповідальності. За це велика подяка співзасновникам, кожному працівнику та звичайно, співзасновнику та члену Ради директорів SoftServe - пану Тарасу Кицмею. Дякую за правильні цінності компанії, віру в наші найкращі ЗСУ та нашу Перемогу»

Довідково: SoftServe — найбільша глобальна ІТ-компанія з українським корінням, що працює у сфері розробки програмного забезпечення та надання консультаційних послуг. Понад 10 000 співробітників працюють у більш як 50 офісах, що розміщені від Сан-Франциско до Сингапуру. Головні офіси компанії розташовані у Львові та Остіні (США). Компанія працює над понад 900 активними проектами для клієнтів у країнах Північної Америки, ЄС, та Азії. Клієнтами SoftServe є такі компанії як IBM, Cisco, Panasonic, Cloudera, Henry Schein, Spillman Technologies та ін. SoftServe є партнером Google Cloud Platform, Amazon Web Services, Microsoft Azure, NVIDIA та інших великих технологічних компаній.

Львівновини Львовадопомога ЗСУблагодійністьдопомога для ЗСУ