На Буковині попрощалися з сім’єю, яка загинула у страшній ДТП (ФОТО)

Загинув чоловік, жінка та їх двоє дітей

На Буковині попрощалися з сім’єю, яка загинула у страшній ДТП (ФОТО)

У селі Клішківці, що на Буковині, попрощалися із сім’єю, яка загинула у страшній ДТП. Про це пише molbuk.ua.

У ДТП загинули 44-річний військовий Вадим Коростюк, його дружина 40-річна Віталіна та двоє дітей — 17-річна дочка Яна та 21-річний син Роман.

«Віталіна працювала продавцем в місцевому супермаркеті «Мафес». Вона така була приємна, привітна, завжди до всіх посміхалася. Могла завжди дати пораду, допомогти, якщо потрібно. Я ніколи не чула, щоб вона до когось крикнула. У це так важко повірити. Я не уявляю цей супермаркет без Віталіни. Останні три роки ми з нею тісно дружили. У четвер ми з нею розмовляли по телефону, вона розповідала і раділа, що Вадим ще на один день залишиться вдома, і поїде не в п’ятницю, а в суботу. Вони усією сім’єю поїхали його до Кам’янця-Подільського його проводжати далі його на службу», — розповіла Альона, подруга Віталіни.

Вадим служив разом із односельцем. Його контузило, і Вадим супроводжував його додому. 

У суботу, 16 липня, він мав повертатися. Уся родина того вечора їхала до Кам’янця-Подільського проводжати Вадима Коростюка.

Сім’я, разом із бійцем, їхали легковим автомобілем «Skoda Favorit». За кермом був їхній 19-річний племінник, коли з другорядної дороги їм назустріч виїхав мікроавтобус «Ford Transit», за кермом якого був 79-річний водій.

Загинула вся сім’я, їх племінник у лікарні у важкому стані.

Нагадаємо, опубліковано фото страшної ДТП на Буковині з чотирма загиблими.

ДТПавтопригодадорожні подіїБуковинановини Буковини