На Буковині водій, після ДТП, намагався покінчити з собою (фото)

На Буковині водій, після ДТП, намагався покінчити з собою (фото)

Мешканець Сокирянського району намагався накласти на себе руки після скоєння ДТП. Працівники Сокирянського відділення поліції вчасно розшукали чоловіка та надали домедичну допомогу. Про це сьогодні повідомили у відділі комунікації поліції Чернівецької області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 6-го червня, приблизно о 16:25 год., поблизу міста Новодністровськ, Сокирянського району. Не впоравшись з керуванням, водій автомобіля «Таврія» виїхав на узбіччя та допустив перекидання автомобіля. 



«Коли працівники поліції прибули на місце події, водія не було ні в легковику, ні поблизу нього. Поліцейські СРПП Сокирянського відділення поліції Діана Бабій та Василь Банчук негайно розпочали пошуки кермувальника. Вже за лічені хвилини, правоохоронці виявили чоловіка в лісосмузі, поблизу дороги, де він намагався покінчити життя самогубством, через повішання», — йдеться у повідомленні.

На щастя, поліцейські вчасно встигли врятувати чоловіка від зашморгу та надали домедичну допомогу до приїзду бригади «швидкої».

Працівники поліції встановили особу потерпілого — 35-річного мешканця району. Наразі, чоловік у важкому стані перебуває у Сокирянській центральній районній лікарні.

Поліцейські з’ясовують обставини дорожньо-транспортної пригоди та причини вчинку водія.