На Франківщині помер однорічний хлопчик, якого з травмами голови доправили до лікарні

На Франківщині помер однорічний хлопчик, якого з травмами голови доправили до лікарні

Намагання медиків врятувати життя однорічному хлопчикові, якого, 1 травня, з травмами голови, доправили до лікувального закладу, виявилися марними — 6 травня дитина померла. Про це пише «Типовий Франківськ», із посиланням на прес-службу обласної поліції.

Після отримання повідомлення про смерть малолітнього мешканця одного з сіл Городенківщини у відділенні інтенсивної терапії райлікарні, працівники поліції розпочали перевірку причин та обставин, за яких малюк зазнав тілесних ушкоджень,

Наразі, з’ясовано, що дитина травмувалася ще наприкінці квітня. Батьки, стверджують, що хлопчик вдарився головою до ліжечка.

Втім, до медиків вони звернулися лише за кілька днів, коли стан дитини значно погіршився. У лікарні попередньо було діагностовано тяжкі травми голови. Дитину прооперували, та за чотири дні він все ж помер. 

Причину смерті буде встановлено після проведення судово-медичної експертизи. 

Також поліцейським належить з’ясувати, зокрема,чи вдалося б врятувати дитину, якби батьки швидше звернулися по допомогу до медиків.

У цій сім’ї виховують ще двох діток — чотирирічного хлопчика та дівчинку, якій виповнилося лише 4 місяці. Дотепер ця сім’я у поле зору працівників поліції не потрапляла.