На Кіровоградщині під виглядом таблеток для схуднення продавали психотропи

На Кіровоградщині під виглядом таблеток для схуднення продавали психотропи

Поліція  припинила діяльність групи осіб, які розповсюджували психотропи під виглядом пігулок для схуднення. Повідомили в Поліції Кіровоградської області.


Продавці психотропних засобів знаходили осіб, готових придбати «диво-препарат», здатний допомогти їм стати стрункішими. Вони отримували передплату, а потім поштою надсилали пігулки покупцям.

Під час обшуків, які проводилися одночасно за шістьма адресами, правоохоронці виявили та вилучили кілька тисяч банок та блістерів з десятками різних найменувань медичних препаратів. А також чеки про грошові перекази, записні книжки з даними клієнтів, оргтехніка, платіжні картки, гроші, отримані від продажу психотропних засобів.

Ті медичні препарати віднесені до переліку наркотичних засобів та психотропних речовин і є забороненими до немедичного вживання. Зразки пігулки відправили на експертизу.

Поліцейські продовжують розслідування. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 6 до 10 років позбавлення волі із конфіскацією майна.



Фото: Нацполіція