На кордоні з Польщею у чергах застрягли 465 автомобілів (фото, відео/оновлено)

На кордоні з Польщею у чергах застрягли 465 автомобілів (фото, відео/оновлено)

Станом на 9:00 у понеділок, 6 серпня, на кордоні України і Польщі у шести пунктах пропуску у Волинській та Львівській областях утворилися черги, в яких стояли 465 автомобілів, передає УНН з посиланням на прес-службу Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

Зокрема, 50 автівок стояли у черзі у міжнародному автомобільному пункті пропуску «Устилуг–Зосін» на Волині.

У Львівській області у ПП «Угринів–Долгобичув» своєї черги очікували ще 30 автівок, у ПП «Грушів–Будомєж» — 100, у ПП «Смільниця–Кросценко» — 50, у ПП «Шегині–Медика» — 100, у ПП «Краковець–Корчова» — 135 автомобілів.

Окрім того, на кордоні з Угорщиною у ПП «Лужанка–Берегшурань» перебувало 20 автомобілів, у ПП «Чоп (Тиса)–Загонь» — 30, у ПП «Косино–Барабаш» — 20, у ПП «Вилок–Тісабеч» — ще 40 автівок. На кордоні зі Словаччиною у ПП «Малий Березний–Убля» перебувало 40 автівок, а на кордоні з Румунією у пункті пропуску «Порубне–Сірет» — 20 автомобілів.

При цьому, в інших пунктах пропуску на західному кордоні автомобільних черг, станом на 9:00, не було зафіксовано.

Як передає керівник ГО «Варта 1», Ігор Зінкевич, з 01.00 по 05.00 год. 6 серпня, пропускні пункти на кордоні України взагалі не працювали. «Нікого не пускали в Україну. Ані автобуси, ані легкові. З українскої сторони нічого не пояснюють. Поляки казали, що в «українців полетіли всі компютери і кордон закрили». Фото з Пропускного пункту Краківець і Рава-Руська».

https://www.youtube.com/watch?v=sM7LANM_OZ4&feature=youtu.be