На Київщині рятувальники врятували на водосховищі трьох людей, серед яких дитина

На Київщині рятувальники врятували на водосховищі трьох людей, серед яких дитина

Сьогодні, 23 червня, під час  роботи водолазної групи надійшло повідомлення про те, що біля с. Ровжі, на Київському водосховищі, відносить у море човен з людиною. Про це інформує ДСНС.


Під час пошуку чоловіка на човні надходить ще одне повідомлення про те, що між с. Ровжі й с. Лебедівка жінку і дитину відносить у море на гумовому човні.


Рятувальники приймають рішення про першочерговість порятунку жінки з дитиною і перебазуються в напрямку села Ровжі.


Човен  було виявлено на відстані 4-х кілометрів від берега. Жінка знаходилася напідпитку, а дівчинки десяти років в човні не було. Коли рятувальники запитали де дитина, жінка відповіла, що дитина вистрибнула з човна і поплила до берега самотужки. Дівчинку було знайдено, за 1 кілометр від човна.


Дитину знайшли за 3 кілометри від берега, у воді вона пробула близько двох годин, дуже замерзла і була вкрай знесиленна. Дівчинка розповіла рятувальникам, що вона злякалася, що човен потоне і вистрибнула, щоб самотужки доплисти до берега.


Дитину на березі передали батькам.


Потім рятувальники знову направилася для пошуку чоловіка на човні, якого знайшли за десять кілометрів від берега. Він також був у стані алкогольного сп’яніння і без будь-яких засобів захисту.


https://youtu.be/fqwphztht7c

[gallery link=«file» columns=«2» ids=«287168,287169»]