На Львіщині чоловік вбив рідного сина

На Львіщині чоловік вбив рідного сина

Під час сварки зловмисник вдарив його ножем у серце. Про це інформує Відділ комунікації поліції Львівської області, за матеріалами Наталії Постойко, Дрогобицький ВП.

В Дрогобицький відділ поліції, 6 серпня, о 21.14 год., надійшло повідомлення про те, що у Підбузьку лікарню доставлений 37-річний житель одного із сіл району з ножовим пораненням у серце. Врятувати його медикам не вдалося.  

Як встановили правоохоронці, до вчинення злочину причетний 56-річний батько покійного. Між чоловіками виник конфлікт, оскільки зловмисник зловживав спиртними напоями, а син йому цим дорікнув. Під час сварки батько завдав йому тілесні ушкодження, які призвели до смерті.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Проводиться досудове розслідування. Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.