На Львівщині гість побив та пограбував господаря помешкання

На Львівщині гість побив та пограбував господаря помешкання

34-річний мешканець Миколаївщини, перебуваючи у гостях, заволодів майном господаря. Про це інформує відділ комунікації поліції Львівської області.

У Самбірський відділ поліції, 29 квітня, близько 8.30 год., звернувся 64-річний мешканець району, який повідомив, що його 69-річного сусіда пограбували.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Правоохоронці попередньо встановили, що зі зловмисником потерпілий познайомився на вулиці та запросив його до себе в гості. Розпиваючи спиртні напої, 28 квітня, між ними виник конфлікт, під час якого господарю помешкання гість наніс тілесні ушкодження. Далі зловмисник зірвав з нього ланцюжок та браслет і, прихопивши мобільний телефон «Самсунг» та телевізор «LG», втік у невідомому напрямку.

Оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили особу зловмисника. 34-річного мешканця Миколаївської області затримано в порядку ст. 208 КПК України. Невдовзі суд обере йому  міру запобіжного заходу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від чотирьох до шести років позбавлення волі.

Проводиться досудове розслідування.