На Львівщині група злочинців пограбувала офісні приміщення на суму 3,5 мільйона гривень (фото)

На Львівщині група злочинців пограбувала офісні приміщення на суму 3,5 мільйона гривень (фото)

Львівська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо організатора та учасників злочинної групи. Їх обвинувачують у таємному викрадені чужого майна з офісних та інших приміщень, на території регіону і суміжної області. Про це повідомляє пресслужба прокуратури.


Як стало відомо, в групу входив 43-річний організатор та 41-річний та 52-річний виконавці,  із залученням за попередньою змовою ще двох осіб, віком 29 та 44 роки. Чоловіки через злом вхідних дверей або розбивання вікон, проникали в офісні приміщення, звідки крали гроші та коштовні речі.


Учасники банди, тривалий час готувалися та чітко розподіляли ролі кожного учасника на місці події, а також використовували новітню спецтехніку. При підготовці вони користувалися одними автомобілями, а під час самого злочину — іншими, які після крадіжки продавали чи розбирали на запчастини.


Сума заподіяних збитків складає понад 3,5 млн гривень. Максимальне покарання, яке загрожує обвинуваченим — позбавлення волі до 12 років з конфіскацією майна.




Фото: прокуратура