На Львівщині припинено роботу нелегальної АЗС (фото)

На Львівщині припинено роботу нелегальної АЗС (фото)

Інформацію про автозаправну станцію, що незаконно працює у селі Шегині, Мостиського району, правоохоронцям надали активісти. Сьогодні, 7 листопада, близько 08:00 год., у Мостиське відділення поліції надійшло повідомлення від активістів про нелегальну автозаправну станцію, виявлену у селі Шегині, на відстані 25 метрів від державного кордону України. Про це інформує прес-служба НПУ Львівщини.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Роботу АЗС припинили, за цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) КК України. Санкція статті передбачає покарання — обмеження волі до трьох років.

 До суду скеровано клопотання про накладення арешту на виявлене на місці події пальне та інше майно. Правоохоронці встановлюють осіб, причетних до скоєння злочину.

Нагадаємо, у вересні цього року правоохоронці вже припиняли роботу нелегальної АЗС, яку було виявлено на цьому ж місці. Досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за цим фактом, триває.