На Львівщині судитимуть чоловіка, який вбив 86-річну бабусю

На Львівщині судитимуть чоловіка, який вбив 86-річну бабусю

За процесуального керівництва органів прокуратури області повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство двох або більше осіб), 58-річному мешканцю Яворова.


Встановлено, що чоловік напідпитку, під час раптового конфлікту із 86-річною пенсіонеркою, родичкою другої жертви, умисно завдав їй декілька ударів твердим предметом у голову, внаслідок чого потерпіла померла, пише прес-служба прокуратури у Львівській області.


Крім цього, лиходій наніс декілька ударів твердим предметом у голову 55-річній співмешканці, чим спричинив їй черепно-мозкову травму, перелом кісток черепа. Від отриманих травм, жінка померла у реанімаційному відділені Яворівської ЦРЛ.


Подія трапилась 1 червня цього року в будинку, де проживали потерпілі.


За результатами скоординованої роботи правоохоронних органів та проведених першочергових слідчих (розшукових) дій зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України.


На даний час, за клопотанням сторони обвинувачення, підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.


Розслідування триває, у проваджені призначено судові експертизи, проводяться необхідні слідчі дії.


Довідково: за вчинення цього злочину санкція статті передбачає позбавлення волі до 15 років або довічне позбавлення волі.