На Львівщині судитимуть затриманого нетверезим за кермом працівника митниці

На Львівщині судитимуть затриманого нетверезим за кермом працівника митниці

Суддя Пустомитівського районного суду Володимир Мусієвський розглядатиме матеріали, які надійшли від Національної поліції України про притягнення до адміністративної відповідальності державного інспектора львівської митниці ДФС Щекуна Андрія Любомировича. Про це йдеться в інформації зі справи № 450/3796/19 з Єдиного державного реєстру судових рішень, пише «Діло».



Андрій Щекун, бувши інспектором у ГУ ДФС у Львівській області, не подав своєчасно щорічну декларацію про доходи за 2017 рік. Водночас, у Єдининому державному реєстрі осіб, які вчинили корупційні або пов’язані з корупцією правопорушення, прізвища Щекун відсутнє.

Щекун також пройшов переатестацію. І до нього не застосовуються заборони, визначені частиною третьою та четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”.

Самі ж матеріали судової справи були зареєстровані ще 6 листопада. Призначене засідання відбувалось 26 листопада, проте, було перенесене на 19 грудня, на 12:00 год.

У державного інспектора у власності зареєстрований автомобіль «Toyota Land Cruiser 4.5» 2006 року випуску. Середня ціна на таку автівку становить 29 908$.