На Львівщині у пожежах житлових будинків загинуло двоє власників

На Львівщині у пожежах житлових будинків загинуло двоє власників

На Львівщині поліцейські розслідують два випадки загибелі людей під час пожеж. Відкриті кримінальні провадження, тіла загиблих скеровані на експертизи, правоохоронці з’ясовують причини займань.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

У Радехівське відділення поліції, 9 жовтня, близько 00.40 год., надійшло повідомлення від диспетчера ДСНС у Львівській області про те, що в одному з сіл району горить житловий будинок. На місці події працювала слідчо-оперативна група. Після локалізації пожежі, поліцейські виявили у будинку тіло 48-річного власника будинку без ознак життя.

Того ж дня, близько 8.10 год., у Турківське відділення поліції надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в одному з сіл району. На місці події працювала слідчо-оперативна група. У будинку поліцейські виявили тіло 49-річного власника будинку без ознак життя.

За цими фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) КК України. Тіла загиблих скеровані у морги, проводяться досудові розслідування, правоохоронці з’ясовують причини займань.