На Львівщині вкрали несправний "Жигулі", щоб розібрати на запчастини (фото)

На Львівщині вкрали несправний "Жигулі", щоб розібрати на запчастини (фото)

Вчора, 17 серпня, 24-річний мешканець одного з сіл Жидачівського району вкрав чужий автомобіль, який планував розібрати чужі «Жигулі» на запчастини. Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівської області.

Так, до Перемишлянського відділення поліції за допомогою звернувся 18-річний мешканець одного з сіл району та повідомив про викрадення свого автомобіля, «ВАЗ 2106», який він залишив через несправність на узбіччі дороги в місті Бібрка.



Того ж дня, під час оперативно-розшукових заходів співробітники Перемишлянського відділення поліції встановили, що до скоєння злочину причетний 24-річний мешканець одного з сіл Жидачівського району.

Викрадені «Жигулі» правоохоронці виявили у його гаражі.
Також встановлено, що зловмисник, серед білого дня, відбуксирував за допомогою «ВАЗ 2101» викрадений автомобіль у свій гараж та заховав під грудою покривал.

За словами зловмисника, «шістку» він планував розібрати на запчастини.

Слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом). Максимальне покарання, передбачене санкцією статі — до п’яти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.



«Навіть якщо ваш автомобіль не найновішої моделі та у несправному стані, він все-одно може зацікавити викрадачів. Тому, не залишайте транспортний засіб без нагляду на вулиці на тривалий час», — застерігають і нагадують правоохоронці.