На Львівщині з палаючого будинку врятували жінку (ФОТО)

На Львівщині з палаючого будинку врятували жінку (ФОТО)


У Золочівському районі вогнеборці врятували з палаючого будинку 70-річну жінку. Про це «Варта1» повідомили у пресслужбі ДСНС у Львівській області.


Так, 21 жовтня, о 23:57 год, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в селі Мармузовичі, Золочівського району, в цегляному житловому будинку, розміром 9×8 м.




"На момент прибуття вогнеборців до місця події з вікон будинку вибивалось полум’я.

Рятувальники включились у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору і приступили до проведення робіт з порятунку людини та ліквідації займання. Пожежу локалізовано о 00:25 год та о 00:39 год ліквідовано в складі ланки газодимозахисної служби. Під час розвідки в задимленій кімнаті, було виявлено жінку , яка не могла самостійно відчинити двері. Пожежники виламали двері та вивели жінку на свіже повітря і передали медикам", — повідомили у рятувальників.





Зазначається. що вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 20 кв. м, пошкоджено стіни та перекриття на площі 20 кв. м.


Врятовано власницю, жінку, 1951 року народження.

До ліквідації займання залучалось 5 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки рятувальників 14-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Буськ та місцева пожежна команда с. Бортків.


Обставини події та причина виникнення пожежі з’ясовують правоохоронні органи.