На Львівщині за ніч виявлено 12 пяних водіїв

На Львівщині за ніч виявлено 12 пяних водіїв

Сьогодні, вночі патрульні Львівської області склали 12 протоколів за ст.130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП на водіїв, які керували транспортними засобами під дією наркотиків чи алкоголю. Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

«Водії, не псуйте собі свята і пам'ятайте, що штраф і позбавлення водійського посвідчення — це найменше покарання за ваш вчинок. Наслідки можуть бути непередбачуваними: ДТП, травми, загибель», — закликають поліцейські.

Керування транспортними засобами особами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції, а також передача керування транспортним засобом особі, яка перебуває в стані такого сп’яніння чи під впливом таких лікарських препаратів, а так само відмова особи, яка керує транспортним засобом, від проходження відповідно до встановленого порядку огляду на стан алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або щодо вживання лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції, — тягнуть за собою накладення штрафу на водіїв у розмірі шестисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права керування транспортними засобами на термін один рік і на інших осіб — накладення штрафу в розмірі шестисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.