На Львівщині затримали на хабарі директора комунального підприємства (фото)

На Львівщині затримали на хабарі директора комунального підприємства (фото)

У п’ятницю, 3 березня за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури викрито на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди директора спільного комунального підприємства Пустомитівської райради на Львівщині.


Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора.


Під час одержання чергової частини неправомірної вигоди — 7000 дол США директора комунального підприємства затримано у порядку ст. 208 КПК України. Всього він одержав 8800 дол США.


Наразі, вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру, скерування до суду клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення від посади.



Проводяться першочергові слідчі дії, встановлюються інші особи, причетні до вчинення кримінального правопорушення.


Заходи з викриття проводилися прокуратурою спільно зі слідчими територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові, оперативний супровід — Львівським управлінням департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України.


Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.