На Миколаївщині завагітніла 13-річна дівчинка: підозрюють вітчима

На Миколаївщині завагітніла 13-річна дівчинка: підозрюють вітчима

У п’ятницю, 25 жовтня, у Кривоозерському районі, Миколаївської області, працівники соціальної служби виявили 13-річну дівчинку з ознаками вагітності. З її слів, вона мала статевий зв’язок із вітчимом, повідомляють у відділі комунікації Головного управління Національної поліції в Миколаївській області.

“Сьогодні, 25 жовтня, у одному з сіл району працівники соціальної служби перевіряли побутові умови проживання родини, яка перебуває на обліку. Під час спілкування, службовці побачили явні ознаки вагітності у 13-річної дівчинки, про що одразу повідомили до поліції. За словами дівчинки, вона мала статевий зв’язок із вітчимом. Матір стверджує, що донька приховувала батьківство її чоловіка”, — йдеться в повідомленні.

За інформацією поліції, наразі, правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 155 КК України “Статеві зносини з особою, яка не досягла шістнадцятирічного віку”, що карається позбавленням волі на термін від п’яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на термін до трьох років або без такого.

Усі обставини події з’ясовуються, тривають першочергові слідчі заходи. Зараз правоохоронці спілкуються із вітчимом.