На Одещині поховали вбиту збоченцем Дар'ю Лук’яненко (фото)

На Одещині поховали вбиту збоченцем Дар'ю Лук’яненко (фото)

В Іванівці, Одеської області, поховали, вбиту 13 червня, 11-річну дівчинку Дарію Лук’яненко. Про це, на власній сторінці в соцмережі «Facebook», повідомив перший заступник голови Національної поліції України В’ячеслав Аброськін.



Він оприлюднив фотографії і назвав їх жахливими. «Діти хоронять дитину», — пояснив перший заступник голови Національної поліції, який весь цей час координував пошуки зниклої дитини.

«Вбивця заарештований й буде нести покарання, але поки ми не посилимо відповідальність за статеві злочини відносно дітей, не зробимо реєстр засуджених за статеві злочини, вже сьогодні може бути зґвалтована або вбита інша дитина. Як завжди, сьогодні ще про це поговорять, а вже завтра всі забудуть й так до вбивства іншої дитини», — зауважив Аброськін.

В’ячеслав Аброськін звертається з проханням підписати петицію, щодо протидії «епідемії» сексуального насильства над дітьми в Україні необхідні зміни до законодавства. 



Нагадаємо, вчора, 19 червня, при відпрацюванні території в селі Іванівці, поліцейські провели невідкладний обшук в одному із домоволодінь селища. У результаті обшуку, поліцейські виявили тіло зниклої дівчинки у вигрібній ямі її вбивці.

Відомо, що підозрюваний у вбивстві — місцевий мешканець села Іванівка, Микола Тарасов, якого затримали за злочин. За попередніми даними, йому 22 роки.