На Сході бойовики вбили чотирьох українських військових

На Сході бойовики вбили чотирьох українських військових

У п’ятницю, 26 березня, внаслідок ворожого обстрілу, загинуло четверо українських військових. Про це повідомив журналіст Юрій Бутусов, на своїй сторінці у «Facebook».


«О 13:45 год, російські війська обстріляли з мінометів українські позиції в районі селища Шуми. У результаті обстрілу загинуло 4 українських військовослужбовців. Після ротації 503-го батальйону морської піхоти російські війська різко посилили активність у даному районі. Ситуація не може не викликати занепокоєння, саме тут одна з тих точок, де противник постійно проводить обстріл з гаубиць, мінометів і стрілецької зброї. Саме в Шумах російське командування в листопаді 2020-го вимагало провести »інспекцію« української лінії оборони. Є висока ймовірність, що в районі Шумов може послідувати російська атака для захоплення передових українських позицій», — йдеться у дописі Бутусова.


Також інформацію підтвердив воєнний кореспондент Андрій Цаплієнко, на своїй «Facebook»-сторінці.


«На фронті почалося. Четверо загиблих в одному бою. Бій триває», — повідомив Цаплієнко.


Як повідомляє Українська делегація для участі у Тристоронній контактній групі у «Telegram», ще двоє військових поранені.


Сьогодні, 26 березня, близько 14:00 год, на напрямку ШУМИ, у результаті обстрілу противником наших позицій, загинуло четверо та поранено двоє військовослужбовців ЗСУ.