На Тернопільщині потяг переїхав чоловіка

На Тернопільщині потяг переїхав чоловіка



Учора, 10 лютого, на Тернопільщині, близько пів на десяту вечора, машиніст електрички побачив на колії тіло невідомого чоловіка без ознак життя. Він повідомив диспетчера, а вже той викликав поліцію та швидку.


Як повідомили в секторі комунікацій Головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, потерпілий був на рейках між станціями Цебрів–Озерна, Зборівського району.

Під час попереднього огляду тіла експерт зазначив, що травми характерні для удару поїздом. Ймовірно, чоловік йшов у попутному напрямку із залізничним транспортом та не встиг вчасно відійти. У результаті удару, він загинув на місці події.

Слідчо-оперативна група, яка виїжджала на місце аварії, встановила, який потяг збив чоловіка. Залізничний транспорт був уже у Львові. На електровозі та на першому вагоні фахівці виявили сліди крові.


Правоохоронці встановлюють особу загиблого. На вигляд йому 40–50 років, середньої тілобудови і зростом приблизно 170 сантиметрів. Волосся коротке, сиве.


Був одягнутий у светр бірюзового кольору, сіру кофту з капюшоном, трикотажний светр синього кольору з чорними та червоними смугами, сині джинси та вишневі кросівки.


Цей факт внесений в ЄРДР відповідно до статті 276 частина 3 ККУ — Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного транспорту, що спричинили загибель людей. З’ясовуються обставини нещасного випадку.